RWD azaz responsive design

Valószínűleg többször találkozott már Ön is azzal a bosszantó jelenséggel, amikor okostelefonon, tableten, vagy más, az asztali számítógépes környezettől eltérő méretű eszközön próbálkozott egy internetes felülethez való hozzáféréssel, de hiába a sürgető körülmény az oldal nem volt képes alkalmazkodni a megváltozott méret- vagy operációs rendszerbeli eltérésekhez és ezért használhatatlanul szétesett.
Az ilyen helyzetek kiküszöbölésére jelent megoldást a responsive web design (röviden: RWD). Ennek alkalmazása lehetővé teszi, hogy ugyanaz a honlap bármely eszközön, operációs rendszertől függetlenül, ugyanazt a felhasználhatóságot és minőséget produkálja, mint asztali környezetében.Amennyiben ennek megfelelően szeretné weboldalát látogatói számára felhasználóbarátabbá tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintsen még néhányat az általunk készített weboldalakból»

Print design

A Limeart stúdió a nyomtatásba kerülő anyagok és a csomagolásdesign területén is nagy tapasztalattal várja a megrendeléseket. Az elkészült grafikai tervet egy precíziós nyomdai előkészítés követi (kifutók, vágójelek, stancformák beálltása, vektorizálás, megfelelő színprofil alkalmazás) ami biztosítja, hogy a nyomdai ívről lekerülő anyagok színhelyesek, méretpontosak és tűélesek legyenek.

A nyomdai anyagok tervezése különösképpen egy csomagolás tervezetnél nagy körültekintést igényel mert ennek hiányában igen kellemetlen plusz költségek jelentkezhetnek a gyártás folyamán. Ettől kiméljük meg önt ha minket bíz meg a tervezéssel. Tekintsen meg néhány általunk tervezett nyomtatásba került anyagot:

Teljes cégprofil

Amennyiben el szeretné érni, hogy az ön cége egy letisztult, professzionális arculattal lenyűgőzze ügyfeleit, és maga mögé uttasítsa konkurenciáit, bízza ránk a megjelenést!

Vállaljuk komplett cégarculatok megtervezését ami magába foglalja az olyan alapvető elemeket mint a céglogó, levélpapír, névjegy, webes arculat és az emellett szükséges nyomdai kiadványok.
Első lépésként fontosnak tartjuk az un. brand design kit létrehozását ami meghatározza az egységes forma és színvilágot illetve a használható betűtípusokat. Ennek segítségével a későbbiekben egységesen és precízen tartható az elért arculat függetlenül attól, hogy éppen milyen anyag tervezéséről van szó.